Τρίτη 15 Απριλίου 2008

ΝΤ_Ο_Π_Α_!!!

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια...?

Μία Γάτα..... xxx ....wrong answer!!

Η σωστή απάντηση είναι: Όλο το Ελληνικό έθνος - κράτος - σύστημα που κάνει τον Κινέζο... "δεν είδα" "δεν άκουσα"....ή κοινώς κάνει το ΜΑΛΑΚΑ..!!!

Είναι τόσο γελοία όλα αυτά που με κάνουν να αισθάνομαι βλάκας. Διότι μόνο ένας βλάκας θα μπορούσε να πιστέψει την βροχή των καταγγελιών από τον κάθε "αδέκαστο Μπάρα" που μαζί με 5 "γνώστες" του χώρου κάνουν όλοι μαζί τον καραγκιόζη "σταυρώνοντας" τους προ ολίγου καιρού "Εθνικούς Ήρωες".

Ποιος Έλληνας που διαθέτει την κοινή λογική πιστεύει ότι όλοι αυτοί δεν ήξεραν, και ότι όλα τα μετάλλια της χώρας μας είναι "καθαρά"...μέχρι αποδείξεως του εναντίου.....? Μάλλον κανένας.

Τα πράγματα είναι απλά, ο υγιής αθλητισμός έχει γίνει πρωταθλητισμός, και πρωταθλητισμός χωρίς ντόπα δεν γίνεται. Αλλά ακόμα πριν περάσουμε σε αυτό το στάδιο.... έχουμε τα "μόρια". Μία διαδικασία κατά την οποία παιδάκια προσπαθούν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επίδοση σε "αθώους" σχολικούς αγώνες..όπου το έπαθλο μερικών μορίων τους βάζει στο τρυπάκι της ντόπας, και δυστυχώς όχι μόνο αυτούς αλλά και τους τραγικούς και εγκληματίες γονείς.... και μην αναρωτηθείτε που τα βρίσκουν....

Υπάρχουν πολλοί καλοθελητές , και καλά, προπονητές πρόθυμοι να ....βοηθήσουν....με το αζημίωτο...

Οπότε, αν ο θέμα ξεκινάει από εκεί.... φαντάζεστε τι θα γίνεται στα παγκόσμια.... ΧΑΜΟΣ!!!

Πρωταθλητισμός = business = σπόνσορες = μίζες = τεράστια χρηματικά ποσά

άρα απλά χρησιμοποιείται κάθε μέσο για την "μεγιστοποίηση του κέρδους" όπως λέει και η οικονομική θεωρία, με αντάλλαγμα για τον ίδιο τον αθλητή μια πλαστή καταξίωση που ικανοποιεί την εγωκεντρική του υπερηφάνεια συμβάλλοντας στη ώθηση της εθνικής υπερηφάνειας κάθε λαού που δυστυχώς σήμερα βρίσκεται ταπεινωμένη κάτω από πολιτικές αλχημείες και συμφέροντα,και πού και πού τής δίνουν μία ΝΤΟΠΑ για να ανυψωθεί και να κάνει τον ταπεινό κοσμάκη να αναθαρρήσει και να ξεχάσει για λίγο τα μύρια του προβλήματα.

Κλείνοντας αξίζει να αναφερθεί ότι το ολυμπιακό ιδεώδες έχει ξεφτίσει...

Και αυτό γιατί όλοι οι ανά τη γη αρμόδιοι φρόντισαν να κάνουν ιδεώδη της νέας γενιάς τα παγκόσμια brand names και την life-style καταξίωση....

Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό? Ειδικά εμείς οι Έλληνες....μπορούμε απλά να μην τους ξανα ανάψουμε το "αθάνατο" ολυμπιακό φως... (μπορούν να χρησιμοποιήσουν αναπτήρα - λέτε να παρεξηγηθούν οι πολυτελείς βωμοί που θα το υποδεχτούν?)

1 σχόλιο:

Zero είπε...

Ολυμπιακό ιδεώδες;
Αθάνατο Ολυμπιακό φως;
Τι ώρα;

Υ.Γ. Η διεθνής ονομασία, εις την αγγλικήν βεβαίως βεβαίως, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι Olympic Games, δηλαδή Παιχνίδια...!